Precura is de onmisbare schakel in jouw carrière

De onmisbare schakel in jouw carrière

Bescherm jezelf en je gezin tegen financiële risico’s door een verzekering gewaarborgd inkomen tegen ziekte en ongeval te onderschrijven.

Ontdek onze verzekeringen op maat

Jouw financiële gemoedsrust

 

Vanuit onze ervaring begrijpen we als geen ander met welke druk je elke dag te kampen krijgt. Je geeft iedere keer het beste van jezelf, maar sommige dingen zie je nu eenmaal niet aankomen. De kans op een arbeidsongeval of psychische problemen wordt dan ook te vaak onderschat.

Wist je bijvoorbeeld dat 1 op 4 in zijn of haar professionele carrière voor lange tijd arbeidsongeschikt wordt? En dat terwijl het sociaal zekerheidsstelsel onvoldoende financiële zekerheid biedt voor zelfstandingen. Als jouw partner in gewaarborgd inkomen willen wij die zorg van jou wegnemen.

Drie redenen waarom onze klanten voor ons kiezen.

Precura is de onmisbare schakel in jouw carrière

De schakel in jouw carrière

Jij focust je maximaal op je carrière en professionele ontwikkeling. Wij vormen de ontzorgende schakel.

Inspelen op jouw uitdagingen

Inspelen op jouw uitdagingen

Samen met onze experten gaan we je behoeften na en maken we een oplossing op maat…

Wij zijn er voor jou

Wij zijn er voor jou

Je krijgt een persoonlijke contactpersoon toegewezen. Hij of zij volgt jouw dossier op, kent jouw leefwereld en geeft advies op maat.

Geef jouw carrière zekerheid

Een langdurige ziekte, ongeval, depressie of burn-out. Ze hebben een grote impact op jouw leven. Via een persoonlijke aanpak maken we een plan op maat van jouw behoeften en financiële situatie op. Geen financiële instabiliteit, maar samen gaan wij voor zekerheid over je toekomst en die van je gezin.

Geef jouw carrière zekerheid
Op maat van jouw beroep

Op maat van jouw beroep

 

Ben je actief in de juridische, medische of financiële sector, of oefen je een vrij beroep uit? Wij kennen jouw noden en passen onze verzekeringsoplossingen daarop aan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Jij kan je bij een ongeval of ziekte volledig focussen op herstel terwijl wij zorgen voor het financiële luik.

Ervaren partner in tijden van nood

 

Als verzekeraar zetten wij in op persoonlijke en gerichte informatie, begeleiding, preventie en nazorg. Bij psychische aandoeningen bieden wij ook ondersteuning via REHALTO en onze Disability Case Manager helpt je uit de nood bij de administratie.

Voor meer toelichting omtrent burn-out vanwege onze raadgevend arts, Dr Els Vermeeren, klik hier.

Deconnecteren kan je leren. Voor meer toelichting, klik hier.

Ervaren partner in tijden van nood