Welkom bij precura

Welkom bij precura

Ziekte of ongeval? Precura is jouw betrouwbare en ervaren partner in gewaarborgd inkomen.

Ontdek onze verzekeringen op maat

Wie is precura

 

Sinds 1953 zet precura zich dagelijks in voor zelfstandigen en vrije beroepen. Als verzekeraar staan wij in voor jouw financiële gemoedsrust en dat van je gezin. Ons enthousiast team vormt met haar uitgebreide kennis en jarenlange expertise in jouw sector, de noodzakelijke schakel in je carrière.

Als nationaal en onafhankelijk verzekeraar  biedt precura haar leden een optimale bescherming tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid. 65 Jaar ervaring zetten we elke dag om in verzekeringen op maat, transparante voorwaarden en persoonlijke begeleiding in geval van ziekte of ongeval. Van juridische, (para) medische en financiële tot de vrije en administratieve beroepsbeoefenaars, allemaal vinden ze bij precura een verzekeringspartner in gewaarborgd inkomen.

Van bij de start neemt precura ook de rol van onderlinge verzekeraar op. Dat houdt in dat de leden onderling risico’s met elkaar delen en het behalen van winst geen primaire doelstelling is. Integendeel, de gemaakte winst gaat naar de uitbouw van producten en diensten, het aanleggen van provisies en het verbeteren van de voorwaarden voor klanten. Door te kiezen voor deze langetermijnstrategie biedt precura haar leden de nodige stabiliteit en zekerheid.

Jobs bij precura

Open sollicitatie

Precura is als ervaren partner in collectieve en individuele verzekeringen gewaarborgd inkomen voor vrije beroepen steeds op zoek naar nieuw talent om zijn team te versterken. Vrijblijvend solliciteren?
Dat kan via één klik door jouw cv en motivatiebrief te bezorgen via onderstaande link. 

 

Klik hier om te solliciteren.

Vraag hier jouw simulatie aan

Benieuwd welke dagvergoeding je krijgt in geval van een langdurige arbeidsongeschiktheid? Dat bedrag varieert volgens jouw beroep en inkomen. Je bepaalt zelf je waarborg en op basis van een aantal parameters wordt de premie bepaald. Een verzekering gewaarborgd inkomen is dan ook altijd op maat. Wij rekenen dit graag voor je uit.

Simulatie aanvragen