Een dekking voor medische beroepen

Een dekking voor medische beroepen.

Dagelijks zet je je 100% in voor de zorg van anderen, maar draag ook zorg voor jezelf. Ga voor financiële gemoedsrust en bescherm je inkomen.

Ontdek onze verzekeringen op maat

 De voordelen voor medische beroepen

 

Ben je geneesheer, kinesist, apotheker, zelfstandig verpleger, vroedvrouw, …? Zorgen voor anderen betekent dat je iedere dag in topconditie moet zijn. Fysieke arbeidsongeschiktheid of psychische problemen zoals een burn-out of depressie kunnen je medische carrière dan ook tijdelijk on hold zetten. Dankzij precura hoef je je echter geen zorgen te maken: je verzekert je van een dekking op maat tegen inkomensverlies, ook tijdens een verplichte werkstop bij een zwangerschap.

Het is mogelijk om een verzekering af te sluiten als individu, als kantoor of als deel van een collectiviteit. Ontdek hieronder de voorwaarden en voordelen.

Collectieve polis 

Samen met jouw beroepsvereniging of sectorfederatie (Mederi, VBOV, NVKVV,…) werken we een collectieve verzekering arbeidsongeschiktheid uit. Volledig op maat, aangepast aan jouw behoeften. Zo ben je zeker van een collectieve en aantrekkelijke premie die volledig aan je behoeften beantwoordt.

Ontdek er hier meer over.

Collectieve polis
Office polis

Office polis

Wist je dat je bij precura ook een collectieve polis kan opmaken voor je associatie, groepspraktijk of KMO? Hierbij worden de verzekerde waarborgen op maat van jullie noden ontwikkeld. 


Lees er hier meer over.

Individuele polis

Nog meer zekerheid inbouwen, doe je met de individuele polissen met of zonder vennootschap. Ook kan je jouw omzet beschermen via onze omzetverzekering.

 Vind er hier alles over.

Individuele polis

Vraag hier jouw simulatie aan

Benieuwd welke dagvergoeding je krijgt in geval van een langdurige arbeidsongeschiktheid? Dat bedrag varieert volgens jouw beroep en inkomen. Je bepaalt zelf je waarborg en op basis van een aantal parameters wordt de premie bepaald. Een verzekering gewaarborgd inkomen is dan ook altijd op maat. Wij rekenen dit graag voor je uit.

Simulatie aanvragen

Vragen? Onze experts staan voor jou klaar.

Peter Van der Speeten (NL)
02 304 11 01
[email protected]
Géraldine Jacobs (FR)
02 304 11 02
[email protected]