Een dekking voor vrije beroepen

Een dekking voor vrije beroepen.

Alle dagen geef je het beste van jezelf. Laat dat harde werk niet voor niets zijn wanneer je langdurig uitvalt en kies voor een inkomensgarantie voor jezelf en je gezin.

Ontdek onze verzekeringen op maat

De voordelen voor vrije beroepen en zelfstandigen

 

Ben je architect, landmeter, consultant, IT specialist, …? Ben je niet meer in staat om je handen te gebruiken? Krijg je problemen met je zicht? Of wordt het moeilijk om je te verplaatsen? Een ziekte of ongeval kan ernstige gevolgen hebben, net als een burn-out of depressie. Dankzij precura hoef je je echter geen financiële zorgen te maken: je verzekert je van een professionele dekking tegen inkomensverlies.

Het is mogelijk om een verzekering af te sluiten als individu, als kantoor of als deel van een collectiviteit. Ontdek hieronder de voorwaarden en voordelen.

Collectieve polis 

Samen met jouw beroepsvereniging, sectorfederatie, … werken we een collectieve verzekering arbeidsongeschiktheid op maat uit. Zo ben je zeker van een collectieve en aantrekkelijke premie die volledig aan je behoeften beantwoordt.

Ontdek er hier meer over.

Collectieve polis
Office polis

Office polis

Werkt je beroepsvereniging of sectorfederatie nog niet collectief samen met precura, dan kan je met jouw associatie, groepspraktijk, … zelf een collectieve polis op maat ontwikkelen. Daarbij kan je per beroepsfunctie de verzekerde waarborgen laten verschillen. Is er wel al een samenwerking? Dan kunnen beide polissen gekoppeld worden.

Lees hier meer.

Individuele polis

Nog meer zekerheid inbouwen, doe je met de individuele polissen. Via onze omzetverzekering leg je zelfs een maximale bescherming op je inkomen bij arbeidsongeschiktheid.

Vind er hier alles over.

Individuele polis

Vraag hier jouw simulatie aan

Benieuwd welke dagvergoeding je krijgt in geval van een langdurige arbeidsongeschiktheid? Dat bedrag varieert volgens jouw beroep en inkomen. Je bepaalt zelf je waarborg en op basis van een aantal parameters wordt de premie bepaald. Een verzekering gewaarborgd inkomen is dan ook altijd op maat. Wij rekenen dit graag voor je uit.

Simulatie aanvragen

Vragen? Onze experts staan voor jou klaar.

Peter Van der Speeten (NL)
02 304 11 01
[email protected]
Géraldine Jacobs (FR)
02 304 11 02
[email protected]