Investeren in jouw carrière, samen met precura.

Investeren in jouw carrière

Ga volop voor je carrière en investeer in financiële zekerheid voor jezelf en heel je gezin.

Ontdek onze verzekeringen op maat

Het belang van gewaarborgd inkomen

Dag in, dag uit geef je het beste van jezelf. Maar soms, heel onverwacht, slaat het noodlot toe. Wist je trouwens dat 1 op 4 ondernemers voor langere tijd buiten strijd is in hun professionele carrière? Met gemiddeld 1.000 euro bruto per maand is de reddingsboei van ons sociaal verzekeringsstelsel onvoldoende. Via een gewaarborgd inkomen geniet je van een fiscaal voordelige oplossing en financiële gemoedsrust.

Vraag hier jouw simulatie aan

Vraag hier jouw simulatie aan

Benieuwd welke dagvergoeding je krijgt in geval van een langdurige arbeidsongeschiktheid? Dat bedrag varieert volgens jouw beroep en inkomen. Je bepaalt zelf je waarborg en op basis van een aantal parameters wordt de premie bepaald. Een verzekering gewaarborgd inkomen is dan ook altijd op maat. Wij rekenen dit graag voor je uit.

Hoe werkt een gewaarborgd inkomen?

Tijdelijk of zelfs blijvend buiten strijd door ziekte of een ongeval? Via de verzekering gewaarborgd inkomen ontvang je een dagvergoeding, bovenop de uitkeringen van de sociale zekerheid. Zo heb je financiële stabiliteit en behoud je jouw levensstandaard. De verzekering gewaarborgd inkomen is ook volledig op maat: jij beslist wat je wil verzekeren, welke premie je daartegenover zet en dus ook welke dagvergoeding je krijgt.

Hoe werkt een gewaarborgd inkomen?

Beroepsverenigingen en organisaties die met ons werken.

Logo van Fedabb
Logo van OVB
Logo van orde van architecten
Logo van Mederi
Logo van vvle
Logo van Nationale kamer gerechtsdeurwaarders
Logo van nvkvv
Logo van Vlaamse beroepsorganisatie van vroedvrouwen
Logo van Balie Brussel