Beste lid, In deze nieuwsbrief lees je meer over:

  1. Collectieve polissen voor verenigingen, associaties, kantoren, …
  2. Zittend werk : tips om in beweging te komen
  3. Precura « on the road »

Collectieve polissen voor verenigingen, associaties, kantoren, …

Deze verzekering is afgestemd op de behoeften van organisaties zoals associaties, verenigingen of beroepsgroepen en is het ideale instrument om werknemers een passend gegarandeerd inkomen te bieden tegen een zeer concurrerende groepspremie.

Als onderdeel van het verloningspakket en in het kader van een retentiebeleid zijn wij ervan overtuigd dat onze oplossing een meerwaarde kan zijn. Partijen zoals Lydian, Allen & Overy, Eubelius gaven ons reeds het vertrouwen om een oplossing op maat uit te werken.

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wenst u graag een voorstel op maat. Contacteer ons op [email protected].
 

“Zitten is het nieuwe roken”: tips om in beweging te komen

Een zittende levensstijl is “het kwaad van de eeuw” volgens de WHO. Volgens een studie van de Archives of Internal Medicine kan tien jaar lang zes uur per dag zitten zeven jaar aan levensverwachting kosten en het risico op hartziekten met 63% verhogen. Volgens BMC Research Notes zit een kantoormedewerker 73% van de tijd, staat 10%, loopt 13% en voert 4% van de tijd fysiek zware taken uit. Voor onze gezondheid is bewegen dus een noodzaak.

Maak uw werkplek dynamisch : maak er geen gewoonte van om alles bij de hand te hebben. Zorg dat je moet opstaan.

Stap, beweeg om met je collega’s te communiceren in plaats van een e-mail te sturen. En vooral, neem de trap !

Eet niet achter je computer tijdens de maaltijd. Kijk wat er in en rond uw buurt te doen is om rond te lopen en een frisse neus te halen.

Staand werken: als dat mogelijk is met geschikt meubilair, zoals een bureau dat omhoog kan. Sta anders op als je moet bellen. U kunt ook “stand-up meetings” proberen: korte vergaderingen die staand plaatsvinden.
 

Precura « on the road »

Precura was aanwezig op “les Universités d’été” op 23/08/22 en tijdens BeGeo in Brussel Expo op 4/10/22 en op het Congres van de Landmeters-Experten in Antwerpen op 14/10/22.