Beste lid, In deze nieuwsbrief lees je meer over:

  1. Waarom precura?
  2. Korte bevraging omtrent Precura
  3. Vitaliteit & Welzijn

Vanuit onze ervaring begrijpen we als geen ander met welke druk je elke dag te kampen krijgt. Je geeft iedere keer het beste van jezelf, maar sommige dingen zie je nu eenmaal niet aankomen. De kans op een arbeidsongeval of psychische problemen wordt dan ook te vaak onderschat.
Wist je bijvoorbeeld dat 1 op 4 in zijn of haar professionele carrière voor lange tijd arbeidsongeschikt wordt? En dat terwijl het sociaal zekerheidsstelsel onvoldoende financiële zekerheid biedt voor zelfstandigen. Als jouw partner in gewaarborgd inkomen willen wij die zorg van jou wegnemen.

De schakel in jouw carrière

Jij focust je maximaal op je carrière en professionele ontwikkeling. Wij vormen de ontzorgende schakel.

Inspelen op jouw uitdagingen

Samen met onze experten gaan we je behoeften na en maken we een oplossing op maat…

Wij zijn er voor jou

Je krijgt een persoonlijke contactpersoon toegewezen. Hij of zij volgt jouw dossier op, kent jouw leefwereld en geeft advies op maat.

Korte bevraging

Uw feedback als lid van precura is cruciaal in onze verdere ontwikkeling als maatschappij. We vragen u dan ook 2 minuten van uw tijd om deze korte vragenlijst in te vullen en ons zo te voorzien van waardevolle feedback en advies.
Via onderstaande link kan je anoniem de enquête invullen. Alvast bedankt!

Vitaliteit & Welzijn

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’, of in het Latijn ‘Mens sana in corpore sano‘, is een bekend motto. Het staat voor het ideaal van de veelzijdigheid. De balans tussen het intellectuele en het fysieke is in deze dus cruciaal. 

Als verzekeraar actief in de gezondheidssfeer zijn we ons daar zeer van bewust. We vinden het dan ook onze taak om onze leden preventief bewust te maken van de impact van een gezonde levensstijl. 

Daarom starten we een samenwerking op rond vitaliteit & welzijn met WeCoach (www.wecoach.be). Op basis van een screening van 1 minuut geven ze reeds een zeer gedetailleerd inzicht in jouw specifieke situatie. Informatie rond je zuurstofniveau, spiermassa, bloeddoorstroming enzoverder worden reeds meegegeven.