Verzekeringen PRECURA lanceert nieuwe verzekering Gewaarborgd Inkomen “Precura (Pro) voor Notarissen”

donderdag, januari 4, 2018

De Koninklijke Federatie van het Belgische Notariaat heeft beslist per 01/01/2018 de samenwerking met Verzekeringen PRECURA inzake de verzekering Gewaarborgd Inkomen voor haar notarissen stop te zetten. De Federatie van de Notarissen koos na toedoen van een makelaar voor een andere verzekeraar.

PRECURA, nog steeds een onafhankelijke en dus rechtstreekse verzekeraar die bewust kiest voor kwalitatieve en persoonlijke dienstverlening aan haar verzekerden, biedt alle notarissen daarom de kans om hun vroegere collectieve Prevoca-verzekering die ze hadden bij PRECURA via de Federatie, om te vormen naar een individuele polis bij PRECURA onder de noemer “Precura (Pro) voor Notarissen”. Deze persoonlijke verzekering Gewaarborgd Inkomen heeft een nog scherpere premie en een ruimere dekking, op maat van de Notarissen.

In deze PDF infosheet vindt u de nodige praktische en wettelijke info over de nieuwe verzekering Gewaarborgd Inkomen “Precura (Pro) voor Notarissen”.

Uiteraard kan u ook terecht bij onze Account Managers van PRECURA die u graag verdere toelichting geven bij deze op maat uitgewerkte verzekering, waarmee u uw inkomen beschermt bij ziekte en ongeval.