Prevoca voor advocaten - Balie Limburg

Prevoca is een collectieve professionele dekking tegen inkomensverlies, op maat gesneden voor advocaten.

Als advocaat aangesloten bij de Balie Limburg heeft u automatisch een Prevoca-basisverzekering Gewaarborgd Inkomen bij Verzekeringen PRECURA. Bovendien opteert een groot aantal advocaten ook nog voor bijkomende waarborgen: de "Uitbreiding van de Waarborg Prevoca" en een individueel supplement onder de noemer "Precura (Pro)".

De details en de nodige formulieren van het verzekeringsproduct Prevoca voor advocaten vind je hier:

 
Wilt u meer informatie over mogelijke uitbreidingen? Stuur hiervoor een mail naar business@precura.be.

"REHALTO LUISTERT"

Sinds januari 2017 werd in dit kader van start gegaan met een nieuwe exclusieve & gratis service voor alle advocaten die aangesloten zijn bij PRECURA via hun Balie: "REHALTO LUISTERT". Dit initiatief heeft als doel om mogelijke psychologische problemen zoals burn-out of depressie preventief aan te pakken. PRECURA ondersteunt dit project ten volle.

Het betreft in de eerste plaats een telefonische dienstverlening. Met nadien de mogelijkheid tot individuele gesprekken met een psycholoog in de directe woonomgeving (tot 5u/persoon).

Waarom? Wegens een duidelijke toename van psychische klachten, burn-outs, depressies...

Veeleisende, intellectuele, zelfstandige beroepen vragen steeds meer inspanningen, klanten en omgeving worden alsmaar veeleisender. Veel burn-outs overvallen ons. We gaan jaren in het rood en plots zegt het lichaam stop. Vaak begrijpen we niet wat ons overvalt. Burn-out, depressie... dat was iets voor de anderen, niet voor ons... Maar we weten inmiddels dat niemand immuun is voor dergelijke aandoeningen, het kan elk van ons overkomen, hoe sterk we ons soms ook wanen.

REHALTO LUISTERT probeert een hulplijn te bieden voor wie worstelt met angsten, uitputting, verlies van zelfvertrouwen, stress, demotivatie, spanningen in het gezin, toenemende alcohol- of medicijnen-afhankelijkheid etc...

Een psycholoog van REHALTO is 24/7 bereikbaar en kan ondersteuning bieden.

Belangrijk: de hulpverleners zijn in de eerste plaats gebonden aan het beroepsgeheim, elk onderhoud gebeurt in het grootste vertrouwen.

Lees meer over het REHALTO LUISTERT-project in deze brochure.