Prevoca voor Landmeters-Experten (leden van BOLE vzw)

Prevoca is een collectieve professionele dekking tegen inkomensverlies, op maat gesneden voor Landmeters-Experten (leden van BOLE vzw).

Op deze pagina vind je alle praktische info over deze verzekering "Gewaarborgd inkomen" voor Landmeters-Experten, die voorziet in een basiswaarborg van 50 euro per dag in geval van arbeidsongeschiktheid. Bij de keuze voor een Basiswaarborg van 50 euro per dag, is er nog een zgn. "Uitbreiding" van de waarborg mogelijk met 50 of 100 euro extra vergoeding per dag. Tot slot kan u (bovenop de totale dagvergoeding van 150 euro) ook nog opteren voor een extra individuele verhoging van uw uitkering "à la carte" via de verzekering Gewaarborgd Inkomen "Precura". De vergoedingen worden maandelijks betaald.

- Infosheet Prevoca voor Landmeters-Experten

- Toetredingsformulier Prevoca voor Landmeters-Experten

- Algemene Voorwaarden Prevoca

- De bijzondere voorwaarden (reglement) kunnen opgevraagd worden bij de verzekeringsnemer.

- Uittreksel Algemene Voorwaarden Prevoca

- Vertrouwelijk Medisch Inlichtingenblad

Om uw aansluiting dus zo makkelijk mogelijk te maken, kan u hier de PDF van het Toetredingsformulier Prevoca voor Landmeters-Experten downloaden. De ingevulde en gehandtekende versie kan u opsturen naar Verzekeringen PRECURA, Romeinsesteenweg 564 A, 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever).

Vergeet echter niet om ook de verplichte Medische Vragenlijst in te vullen. Dit kan u hier online doen. Als u alle velden heeft ingevuld, genereren we voor u een PDF met de door u ingevulde informatie. Print de PDF uit, lees nog een keer na en stuur dan de gehandtekende versie naar PRECURA, samen met uw verzekeringsvoorstel.

Voor meer informatie over het product Prevoca voor Landmeters-Experten, contacteer ons op 02.304.11.11 of via info@precura.be.