Prevoca voor Gerechtsdeurwaarders & Kandidaat Gerechtsdeurwaarders

Prevoca is een collectieve professionele dekking tegen inkomensverlies, op maat gesneden voor gerechtsdeurwaarders en kandidaat gerechtsdeurwaarders die lid zijn van de Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders.

Prevoca voorziet een basiswaarborg van 100 euro per dag met de mogelijkheid tot verdubbeling van de basiswaaborg met 100 euro extra per dag.

De details en de nodige formulieren van het verzekeringsproduct Prevoca voor gerechtsdeurwaarders vind je hier:

Om uw aansluiting zo makkelijk mogelijk te maken, kan u hier online uw Prevoca-toetredingsformulier invullen. Als u alle velden heeft ingevuld, genereren we voor u een PDF met de door u ingevulde informatie. Print deze uit, lees nog een keer na en stuur dan uw gehandtekend toetredingsformulier naar PRECURA, Romeinsesteenweg 564 A, 1853 Strombeek-Bever.

Vergeet echter niet om de verplichte Medische Vragenlijst in te vullen! Deze Medische Vragenlijst kan u hier eveneens online invullen. Opnieuw genereren we voor u een PDF met de door u ingevulde informatie. Print de PDF uit, lees nog een keer na en stuur deze samen met uw toetredingsformulier naar PRECURA.

Wilt u meer informatie over Prevoca, conctacteer ons op 02.304.11.11 of via info@precura.be.