Prevoca voor de bestuurders van de CVBA's die lid zijn van FEDABB

Prevoca is een collectieve professionele dekking tegen inkomensverlies, op maat gemaakt voor de bestuurders van de CVBA's die lid zijn van FEDABB.

Op deze pagina vind je alle praktische info over deze verzekering "Gewaarborgd Inkomen" voor de CVBA-bestuurders die lid zijn van FEDABB. Deze inkomensverzekering voorziet in een Basiswaarborg van 150 euro bruto per dag in geval van arbeidsongeschiktheid. Bovenop de Basiswaarborg is er nog een zgn. "Uitbreiding" mogelijk via schijven van 25 euro tot een totale maximale dagvergoeding van 300 euro bruto/dag. Neem voor zo'n uitbreiding contact op met uw Account Manager bij PRECURA.

Om uw aansluiting dus zo makkelijk mogelijk te maken, kan u hier de PDF van het Toetredingsformulier Prevoca voor bestuurders van de CVBA's die lid zijn van FEDABB downloaden. De ingevulde en gehandtekende versie kan u opsturen naar Verzekeringen PRECURA, Romeinsesteenweg 564 A, 1853 Strombeek-Bever.

Vergeet echter niet om ook de verplichte Medische Vragenlijst in te vullen. Dit kan u hier online doen. Als u alle velden heeft ingevuld, genereren we voor u een PDF met de door u ingevulde informatie. Print de PDF uit, lees nog een keer na en stuur dan de gehandtekende versie naar PRECURA, samen met uw toetredingsformulier én de ingevulde verklaring op erewoord.

Voor meer informatie over het product Prevoca voor bestuurders van de CVBA's die lid zijn van FEDABB, contacteer ons op 02.304.11.11 of via business@precura.be.