Prevoca voor Architecten

Prevoca is een collectieve professionele dekking tegen inkomensverlies, op maat gesneden voor de Orde van de Architecten.

Op deze pagina vind je alle praktische info over deze verzekering "Gewaarborgd inkomen" voor Architecten, die voorziet in een basiswaarborg van 35, 50 of 100 euro per dag in geval van arbeidsongeschiktheid. Bij de keuze voor een Basiswaarborg van 100 euro per dag, is er nog een zgn. "Uitbreiding" van de waarborg mogelijk met 25, 50, 75 of 100 euro extra vergoeding per dag.

- Infosheet Prevoca voor Architecten

- Toetredingsformulier Prevoca voor Architecten

- Algemene Voorwaarden Prevoca

- De bijzondere voorwaarden (reglement) kunnen opgevraagd worden bij de verzekeringsnemer.

- Uittreksel Algemene Voorwaarden Prevoca

- Vertrouwelijk Medisch Inlichtingenblad

Om uw aansluiting dus zo makkelijk mogelijk te maken, kan u hier de PDF van het Toetredingsformulier Prevoca voor Architecten downloaden. De ingevulde en gehandtekende versie kan u opsturen naar Verzekeringen PRECURA, Romeinsesteenweg 564 A, 1853 Strombeek-Bever.

Vergeet echter niet om ook de verplichte Medische Vragenlijst in te vullen. Dit kan u hier online doen. Als u alle velden heeft ingevuld, genereren we voor u een PDF met de door u ingevulde informatie. Print de PDF uit, lees nog een keer na en stuur dan de gehandtekende versie naar PRECURA, samen met uw verzekeringsvoorstel.

Voor meer informatie over het product Prevoca voor Architecten, contacteer ons op 02.304.11.11 of via info@precura.be.