Prevoca Office voor kantoren, associaties & groepspraktijken

Prevoca Office is een unieke collectieve dekking tegen inkomensverlies, op maat van groepen zoals beroepsfederaties, groepspraktijken en associaties.

Prevoca Office dekt zowel de werknemers als de zelfstandigen van die groep. U bepaalt als groep de dagvergoeding voor de leden van uw groep. Het tarief wordt berekend op basis van de samenstelling en de leeftijd van de leden van uw groep en kan dus jaarlijks bijgestuurd worden.

Noteer dat Prevoca Office eveneens psychische aandoeningen verzekert. Daarnaast is het ook mogelijk om een dekking overlijden door ongeval te voorzien.

De praktische details en de nodige formulieren van het verzekeringsproduct Prevoca Office kan je hier downloaden:

Om uw aansluiting zo makkelijk mogelijk te maken, kan u hier online uw Prevoca Office-toetredingsformulier invullen. Als u alle velden heeft ingevuld, genereren we voor u een PDF met de door u ingevulde informatie. Print deze uit, lees nog een keer na en stuur dan uw gehandtekend toetredingsformulier naar PRECURA, Romeinsesteenweg 564 A, 1853 Strombeek-Bever.

Vergeet echter niet om de verplichte Medische Vragenlijst in te vullen! Deze Medische Vragenlijst kan u hier eveneens online invullen. Opnieuw genereren we voor u een PDF met de door u ingevulde informatie. Print de PDF uit, lees nog een keer na en stuur deze samen met uw toetredingsformulier naar PRECURA.

Wilt u extra informatie over Prevoca Office, conctacteer ons op 02.304.11.11 of via info@precura.be.