Precura (Pro) voor vrije & intellectuele beroepen

Precura is een individuele dekking tegen inkomensverlies bij ziekte en ongeval, op maat van medische beroepen (zoals artsen & kinesisten) en andere vrije & intellectuele beroepen.

Precura onderscheidt zich op de markt omdat het ook psychische aandoeningen verzekert. En u bepaalt zelf het bedrag van de dagvergoeding die u wenst te ontvangen tijdens uw arbeidsongeschiktheid. Precura is de geprefereerde individuele verzekering van vrije & intellectuele beroepen.

 

De praktische details van het product Precura vind je hier:

Om uw aansluiting zo makkelijk mogelijk te maken, kan u hier online uw Precura-verzekeringsvoorstel invullen. Als u alle velden heeft ingevuld, genereren we voor u een PDF met de door u ingevulde informatie. Print deze uit, lees nog een keer na en stuur dan uw gehandtekend toetredingsformulier naar PRECURA, Romeinsesteenweg 564 A, 1853 Strombeek-Bever.

Vergeet echter niet om de verplichte Medische Vragenlijst in te vullen! Deze Medische Vragenlijst kan u hier eveneens online invullen. Opnieuw genereren we voor u een PDF met de door u ingevulde informatie. Print de PDF uit, lees nog een keer na en stuur deze samen met uw verzekeringsvoorstel naar PRECURA.

Wilt u meer informatie over Precura, conctacteer ons op 02.304.11.11 of via info@precura.be.