Precura PRO Omzetverzekering

De Precura PRO Omzetverzekering is een arbeidsongeschiktheidsverzekering van het type Gewaarborgd Inkomen met een aantal specifieke kenmerken:

- het is uw vennootschap die de omzetverzekering onderschrijft en ook de begunstigde is van de uitgekeerde dagvergoedingen

- de betaalde premies zijn door de vennootschap als bedrijfskosten fiscaal aftrekbaar

- uzelf als zaakvoerder en sleutelfiguur binnen uw vennootschap fungeert als contractueel verzekerde

De maximaal verzekerbare rente bedraagt 60% van de omzet van uw vennootschap onder aftrok van de eventueel reeds individueel afgesloten verzekering gewaarborgd inkomen. Via een Precura PRO Omzetverzekering kan u ervoor zorgen dat tijdens een langere periode van werkonbekwaamheid uw inkomen op peil blijft en het voortbestaan van uw vennootschap gegarandeerd is. Het afsluiten van een verzekering Gewaarborgd Inkomen bij PRECURA geeft u de noodzakelijke financiële gemoedsrust.

De praktische details en de nodige formulieren over de Precura PRO Omzetverzekering kan u hier downloaden:

Om uw aansluiting dus zo makkelijk mogelijk te maken, kan u hier de PDF van het "verzekeringsvoorstel Precura PRO Omzetverzekering" downloaden. De ingevulde en gehandtekende versie kan u opsturen naar Verzekeringen PRECURA, Romeinsesteenweg 564 A, 1853 Strombeek-Bever.

Vergeet echter niet om ook de verplichte Medische Vragenlijst in te vullen. Dit kan u hier online doen. Als u alle velden heeft ingevuld, genereren we voor u een PDF met de door u ingevulde informatie. Print de PDF uit, lees nog een keer na en stuur dan de gehandtekende versie naar PRECURA, samen met uw verzekeringsvoorstel.

Wilt u meer informatie over de Precura PRO Omzetverzekering, conctacteer ons op 02.304.11.11 of via info@precura.be.